طلا 18عیار: 4,583,700 تومان طلا 24عیار: 6,105,500 تومان دلار: 70,400 تومان
حقانی

سبد خرید شما خالی است.

همه چیز درباره پیرسینگ گوش

مقالات

زمان مطالعه: 5 دقیقه

میزان بازدید: 550

0 نظر

همه چیز درباره پیرسینگ گوش

پیرسینگ گوش به معنای ایجاد سوراخ در گوش برای آویختن جواهرات است. این روش تزیینی بدن، در بسیاری از فرهنگ‌ها و جوامع، رایج است و انواع مختلفی از پیرسینگ بدن وجود دارد.

پیرسینگ گوش امروزه یکی از محبوب‌ترین فرآیندهای زیبایی بدن است و بسیاری از افراد، به ویژه جوانان، از آن استفاده می‌کنند. پیرسینگ‌ها دارای جنس‌های متفاوتی از جمله پیرسینگ طلا، نقره و استیل هستند که هر فردی باید با توجه به سازگاری بدن و البته بودجه خود جنس پیرسینگ را انتخاب کند. در این مقاله قصد داریم پاسخ سوال پیرسینگ چیست را به شما توضیح دهیم؛ بنابراین اگر شما نیز قصد دارید که گوش خود را پیرسینگ کنید، پیشنهاد می‌شود تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

[elementor-template id=”84507″]

 

پیرسینگ چیست؟

 پیرسینگ گوش به عنوان یکی از روش‌های تزیین بدن، قدمت طولانی در تاریخ دارد و در اکثر فرهنگ‌ها، به عنوان نمادی از زیبایی شناخته می‌شود.

برای مثال، با سوراخ کردن گوش‌های خود و استفاده از گوشواره، می‌توانید به استایل خود تنوع دهید و از انواع  پیرسینگ استفاده کنید. در فرهنگ ایرانی، از کلمه پیرسینگ برای سوراخ کردن نقاط دیگری از بدن مانند بینی، ناف، شکم و لب نیز استفاده می‌شود. امروزه در ایران پیرسینگ بینی نیز بسیار پرطرفدار شده است که در این باره می‌توانید از راهنمای انتخاب پیرسینگ بینی طلا استفاده کنید.

پیرسینگ طلا

پیرسینگ گوش چیست؟

سوراخ کردن گوش یا Ear Piercing، به معنای سوراخ کردن بخش‌های مختلف گوش و آویزان کردن طلا و زیورآلات است. پیرسینگ گوش، از محبوب‌ترین و رایج‌ترین انواع پیرسینگ بوده که قدمتی بیش از ۵ هزار سال دارد. تقریباً در تمامی فرهنگ‌ها و کشورها، عمل سوراخ کردن گوش انجام می‌شود و هیچ محدودیتی برای این کار وجود ندارد. 

در چندین سال اخیر، بسیاری از مردان نیز به استفاده از انواع گوشواره‌های زینتی روی آورده‌اند و سوراخ کردن گوش مردان نیز به امری عادی تبدیل شده است. البته استفاده از‌ گوشواره توسط مردها قدمت هزار ساله دارد و اجساد و مومیایی‌های باقی مانده از زمان باستان نشان می‌دهد که پیرسینگ گوش مردانه در تمام دنیا انجام می‌شد.

 

پیرسینگ گوش نشانه چیست؟

در گذشته‌ پیرسینگ یا سوراخ کردن گوش، ممکن بود جنبه‌ مذهبی یا اعتقادی داشته باشد، اما در حال حاضر این کار فقط جنبه‌ زینتی داشته و هیچ مفهوم خاصی پشت آن نیست. این روش در تمامی سنین و برای تمامی جنسیت‌ها قابل انجام است و اغلب والدین ترجیح می‌دهند در همان ماه‌های اول به دنیا آمدن نوزاد خود، گوش‌های او را سوراخ کنند تا کم‌ترین درد و عفونت احتمالی را داشته باشد. در ایران بیشتر پیرسینگ گوش برای دختران انجام می‌شود و بهتر است که زنان و دختران از پیرسینگ گوش طلا استفاده کنند. شما می‌توانید انواع مدل‌های پیرسینگ گوش دخترانه طلا را به صورت حضوری و آنلاین بخرید.

پیرسینگ گوش نشانه چیست؟

امروزه خرید طلا آنلاین بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفته است، اما باید به این نکته دقت کنید که طلا را از سایت‌های معتبر تهیه کنید.

 

انواع پیرسینگ گوش

امروزه، پیرسینگ به انواع مختلفی تقسیم‌بندی می‌شود که در قسمت‌های مختلف گوش نصب می‌شوند. در ادامه انواع پیرسینگ گوش را با یکدیگر بررسی می‌کنیم:

انواع پیرسینگ گوش

 

  • پیرسینگ نرمه گوش

پیرسینگ نرمه گوش، یکی از رایج‌ترین روش‌های سوراخ کردن گوش است که معمولا این نوع پرسینگ گوش با آنژیوکت انجام می‌شود. با توجه به اندازه نرمه گوش، می‌توان پیرسینگ را در ناحیه‌های مختلف آن انجام داد؛ به عنوان مثال، در قسمت بالای نرمه نزدیک بافت غضروفی یا در قسمت پایین آن. با این حال، سوراخ کردن ناحیه پایینی نرمه ممکن است باعث پارگی بافت گوش شود؛ بنابراین بهتر است این کار انجام نشود. برای این نوع پیرسینگ، گوشواره‌های نگینی، حلقه‌ای، آویزی و… مناسب هستند.

  • پیرسینگ لبه بیرونی نرمه گوش

در این نوع پیرسینگ گوش، سوزن پیرسینگ از عرض وارد نرمه گوش شده و از طرف دیگر به فاصله‌ای مشخصی خارج می‌شود. اما پیرسینگ لبه بیرونی نرمه گوش برای افرادی که نرمه گوش کوچکی دارند، اصلا مناسب نیست، به این علت که احتمال پارگی نرمه گوش بالایی وجود دارد.

  • پیرسینگ لاله گوش

پیرسینگ لاله گوش (Auricle Piercing)، در قسمت لبه بیرونی گوش انجام می‌شود و بسیار حساس و دردناک است، زیرا عصب‌های زیادی در این ناحیه قرار دارند. حتی کوچکترین بی‌دقتی توسط متخصص پیرسینگ، در این نوع سوراخ کردن می‌تواند باعث آسیب جدی به عصب‌ها شود. برای این نوع پیرسینگ، گوشواره‌های ظریف و حلقه‌ای گزینه‌ مناسب هستند.

  • پیرسینگ زبانه گوش (تراگوس)

تراگوس یا زبانه گوش، غضروف برآمده لبه کنار گوش و صورت است. درد در این نوع پیرسینگ بستگی به اندازه و ضخامت تراگوس دارد. در این نوع پیرسینگ احتمال عفونت بسیار بالا است؛ بنابراین نیاز به مراقبت بیشتری دارد. برای این نوع پیرسینگ، معمولا از گوشواره‌های نگینی استفاده می‌شود.

  • پیرسینگ غضروف حلزونی گوش

پیرسینگ غضروف حلزونی، یکی از دردناک‌ترین روش‌های پیرسینگ گوش است که در ناحیه غضروفی و فرورفته گوش انجام می‌شود. در این روش، سوراخ‌ها در دو ناحیه داخلی و خارجی غضروف حلزونی ایجاد می‌شود. پیرسینگ غضروف حلزونی برای همه افراد مناسب نیست. اگر شما دارای غضروف حلزونی بسیار کوچک یا ناهموار هستید، پیرسینگ این ناحیه ممکن است باعث آسیب دیدن غضروف گوش شما شود.

  • پیرسینگ پیچه گوش

پیرسینگ پیچه گوش یا پیرسینگ صنعتی، سوراخ کردن کناره غضروفی لاله گوش است که باعث ایجاد یک جفت سوراخ می‌شود و میله زینتی بلندی از این سوراخ‌ها عبور می‌کند. پیرسینگ پیچه گوش برای همه افراد مناسب نیست و ممکن است باعث ایجاد عفونت شدیدی شود. در هر صورت، قبل از تصمیم گیری برای پیرسینگ پیچه گوش، بهتر است با متخصص این حوزه مشورت کنید.

  • پیرسینگ گوش اوربیتال

سوراخ کردن گوش به شکل مدل اوربیتال، شبیه به پیرسینگ پیچه گوش است، با این تفاوت که فاصله بین دو سوراخ کمتر است. در این نوع پیرسینگ، بیشتر از گوشواره‌هایی با شکل قلب، منحنی و گل استفاده می‌شود. همچنین، پیرسینگ مداری را می‌توان در ناحیه نرمه، لاله و هلیکس گوش انجام داد. قبل از تصمیم گیری برای پیرسینگ هر نوعی از گوش، بهتر است با متخصص پیرسینگ مشورت کنید تا از شرایط سلامتی و ساختار گوش خود آگاه شوید. در این صورت می‌توانید تصمیم گیری درستی داشته باشید.

 

چه افرادی نباید پرسینگ گوش انجام دهند؟

انجام پیرسینگ گوش برای افراد مبتلا به دیابت، افراد مبتلا به نقص ایمنی و بیماران هموفیلی، افراد مبتلا به عارضه‌های پوستی مثل زخم و توده، افراد مبتلا به حساسیت‌های پوستی ممنوع است.

عوارض پرسینگ کردن گوش

 

عوارض پرسینگ کردن گوش

شایع‌ترین عوارضی که برای پیرسینگ گوش وجود دارد شامل موارد زیر است:

  • التهاب و قرمزی بخش خارجی گوش
  • واکنش‌های حساسیت‌زا مانند پوسته پوسته شدن، ورم کردن و…
  • عفونت غضروف گوش
  • ایجاد گوشت اضافی در محل ایجاد سوراخ یا کلوئید
  • آبسه کردن
  • پاره و زخم شدن در محل ایجاد سوراخ
  • ایجاد عفونت در بخش زخم گوش
  • انتقال بیماری‌های خطرناک مانند هپاتیت
  • آسیب رسیدن و قطع شدن عصب‌های گوش
  • سرطان پوست

به طور کلی مراجعه به یک فرد متخصص برای پیرسینگ و همچنین مراقبت‌های بعد از سوراخ کردن گوش می‌تواند تا حد زیادی این عارضه‌ها را برطرف کند.

 

نکات مربوط به مراقبت بعد از پیرسینگ گوش

نکات مراقبت بعد از سوراخ کردن یا همان پیرسینگ گوش به شکل زیر است:

  • حداقل تا 24 ساعت محل زخم پیرسینگ را نشویید و دوش نگیرید.
  • از تماس اجسام و محل‌های آلوده با محل پیرسینگ خودداری کنید.
  • داروها و آنتی بیوتیک‌های تجویز شده توسط متخصص را به موقع مصرف کنید.
  • برای تمیز کردن ناحیه سوراخ کردن گوش هرگز از الکل استفاده نکنید و بهتر است از محلول آب و نمک استفاده کنید.
  • تا پایان دوران بهبودی زخم پیرسینگ به استخر برای شنا کردن نروید.

مراقبت بعد از پیرسینگ گوش

البته ذکر این نکته لازم است که مدت زمان بهبودی پیرسینگ بستگی به ناحیه سوراخ کردن گوش دارد. به عنوان مثال دوره بهبودی پیرسینگ نرمه گوش بین 2 تا 4 هفته است. اما دوره بهبودی لاله گوش بین 2 الی 3ماه طول می‌کشد. از طرفی بهبود نواحی غضروفی گوش به مدت زمان 6 تا 12 ماه زمان می‌برد.

جمع‌بندی

در این مطلب در باره پیرسینگ گوش صحبت کردیم و دانستیم که امروزه سوراخ کردن گوش امری عادی است که هم بانوان و هم آقایان از آن جهت زینت استفاده می‌کنند. امروزه مدل‌ها و جنس‌های مختلفی از پیرسینگ گوش زنانه و پیرسینگ گوش مردانه طلا، نقره، استیل و… وجود دارد؛ همچنین در این مقاله در مورد انواع پیرسینگ گوش با شما صحبت کردیم و دانستیم که انجام این عمل سبب جذابیت بیشتر چهره می‌شود با این حال توصیه می‌شود از انجام بیش از اندازه پیرسینگ گوش خودداری کنید چرا که ممکن است دچار عوارض خطرناک آن از جمله عفونت، پاره شدن نرمه گوش، عفونت غضروف گوش، ایجاد گوشت اضافه و… شوید. در نهایت پیشنهاد می‌شود برای دیدن انواع پیرسینگ‌های طلا زنانه و مردانه به سایت گالری جواهری حقانی مراجعه کنید و خاص‌ترین و زیباترین مدل‌های پیرسینگ را از انجا خریداری کنید.

سوالات متداول

  1. پیرسینگ گوش برای چه کسانی ممنوع است؟ به طور کلی افرادی که به بیماری‌هایی مانند دیابت، حساسیت‌های پوستی، بیماری هموفیلی و بیماری‌های نقص ایمنی دچار هستند هرگز نباید پیرسینگ انجام دهند.
  2. بهترین ناحیه برای پیرسینگ گوش کدام قسمت است؟ نرمه گوش بهترین نقطه برای پیرسینگ گوش است زیرا نسبت به سایر نقاط گوش درد و عوارض کمتری دارد.
  3. دوره بهبودی پیرسینگ لاله گوش چقدر زمان می‌برد؟ مدت زمان بهبودی پیرسینگ لاله گوش بین 2 الی 3 ماه زمان می‌برد.
نظرت در مورد این مطلب چیه؟