لیست عناوین
بهترین سن سوراخ کردن گوش نوزاد چه زمانی است؟ این سوال شاید برای شما هم پیش آمده باشد. اگرچه بیشتر متخصصان بر این باورند که تصمیمگیری در مورد زمان سوراخ کردن گوش کودک به خانوادهها مربوط میشود؛ اما نباید زمان آن را به ماههای اول تولد اختصاص داد؛ چرا که سیستم ایمنی نوزاد در ماههای ابتدایی ضعیف است و با این عمل، احتمال ورود عفونت و میکروب به بدن او افزایش مییابد.
بهترین زمان برای سوراخ کردن گوش نوزاد، اتفاق نظر وجود ندارد برخی این زمان را بعد از ۳ ماهگی و برخی بعد از ۶ ماهگی و بعضی سنین بالاتر را عنوان میکنند. معمولا مادرها بعد از اینکه مدتی از پیرسینگ گوش نوزاد گذشت، برای آنها گوشواره طلا میخرند.
در سایت طلا و جواهری حقانی، بهترین محصولات را به مشتریان عرضه میکنیم. علاوه بر فروش، متخصصان و دست اندرکاران این مجموعه، اقدام به ساخت طلا سفارشی با کیفیت بالا میکنند.
نحوه سوراخ کردن گوش نوزاد
برای سوراخ کردن گوش نوزاد با دستگاه میتوانید به مراکز بهداشتی معتبر مراجعه کنید. گوشوارههایی که معمولا در این مراکز استفاده میشود از جنس فولاد جراحی استریل شده است تا در نوزاد حساسیت ایجاد نکند. استفاده از این گوشوارهها حداقل ۶ هفته طول میکشد تا جای زخم خوب شود. بعد از گذشت این مدت میتوانید گوشواره طلا بچهگانه را استفاده کنید.
برای پیرسینگ گوش ابتدا باید نرمه گوش را تمیز و استریل کنند؛ سپس با دستگاه نرمه گوش را فشار میدهند؛ به این ترتیب هر دو گوش نوزاد در عرض یک دقیقه سوراخ میشود. روشی که ذکر کردیم امروزه بسیار رایج است. در گذشته که از دستگاههای جدید خبری نبود، افراد سوزن را حرارت داده و استریل میکردند؛ سپس نخی از سوراخ سوزن رد میکردند و گره میزدند تا سوراخ ایجاد شده در نرمه گوش، بسته نشود.
بهترین فلز برای گوشواره کودک
یکی از بهترین فلزهایی که به عنوان گوشواره برای گوش کودک کاربرد دارد، طلای زرد ۱۸ عیار است. شما میتوانید با خرید طلا آنلاین به راحتی و بدون اینکه به طلافروشیها مراجعه کنید به انتخاب گوشواره مناسب بپردازید؛ چرا که استفاده از طلا باعث میشود احتمال حساسیت و خطر عفونت به حداقل برسد. فلزاتی نظیر نیکل و کبالت از متریالهایی محسوب میشوند که در برخی از افراد ایجاد حساسیت میکنند. نیکل مادهای است که در ساخت طلای سفید کاربرد دارد؛ بنابراین توصیه میشود گوشوارههایی که از طلای سفید هستند را برای استفاده کودکان خریداری نکنید تا احتمال حساسیت در کودکان کاهش یابد.
از فلزات مناسب دیگری که برای گوشواره کودک میتوان استفاده کرد استیل ضد زنگ است. در تولید استیل ضد زنگ از نیکل و مواد آلرژیزای دیگری استفاده نمیشود و در کودک حساسیت بهوجود نمیآورد. گزینههای دیگری که میتوان برای این منظور نام برد نقره استرلینگ، پلاتین و تیتانیوم هستند.
چه زمانی گوش نوزاد را سوراخ کنیم؟
بهترین سن برای سوراخ کردن گوش نوزاد از آن جهت اهمیت دارد که بدانیم سیستم ایمنی بدن نوزادان ضعیف است. از آنجا که سلامتی کودک برای ما اهمیت خاصی دارد زمانی اقدام به این کار میکنیم که خیالمان از بابت سلامتشان راحت باشد. شاید برخی دوست داشته باشند زودتر از این زمان، اقدام به این کار کنند؛ اما توصیه میکنیم حداقل سن کودک شما ۳ ماه باشد. برخی ۶ ماهگی و برخی دیگر ۲ سالگی و عدهای سنین ۶ یا ۷ سالگی را به عنوان بهترین سن برای سوراخ کردن گوش آنها پیشنهاد میکنند.
صرف نظر از سن نوزاد، آنچه که در این مورد اهمیت زیادی دارد رعایت کردن اصول بهداشتی و محافظت از نوزاد در مقابل خطراتی است که ممکن است از سوراخ کردن زودهنگام گوش آنها به وجود بیاید. نوزادانی که تازه متولد شدهاند دارای لاله گوش بسیار کوچکی هستند و ممکن است با سوراخ کردن گوش، دچار عفونت شوند؛ به همین دلیل اجازه دهید حداقل نوزاد شما سه ماهه شود و واکسن کزاز را دریافت کند و سپس با خیال آسوده گوش کودک را سوراخ کنید.
رعایت نکات مهم پس از سوراخ کردن گوش نوزاد
پس از سوراخ کردن گوش نوزاد باید مواردی را رعایت کنید تا مانع از ورود باکتری یا عفونتی به گوش فرزندتان شوید. مواردی که باید رعایت کنید عبارتند از:
- هر روز دو بار بعد از شستن دستهای خود با آب و صابون، هر دو طرف قسمت پیرسینگ را تمیز و خشک کنید.
- از پد الکلی برای تمیز و ضدعفونی کردن اطراف گوش استفاده کنید.
- در صورتی که پزشک، محلول خاصی را تجویز کرد از آن برای شستشو بهره بگیرید.
- برای اینکه از عفونت گوش کودک بعد از پیرسینگ جلوگیری کنید، میتوانید پمادهای آنتیبیوتیک چشمی را به آن قسمت بزنید.
- برای بسته نشدن سوراخ، هر روز اقدام به عقب و جلو کردن و پایین و بالا کشیدن گوشواره کنید.
- مراقب باشید کودک بعد از حمام کردن به محل پیرسینگ دست نزند و نخاراند.
- در روزهای اول برای جلوگیری از افتادن موهای کودک روی گوش، موهای او را ببندید.
- مراقب باشید شامپو و وسایل آرایشی و بهداشتی دیگر روی قسمت پیرسینگ نریزد.
- بعد از سوراخ کردن گوش کودک به مدت ۶ هفته، گوشواره را از گوش کودک خارج نکنید.
- در هفتههای اول بعد از پیرسینگ به بانداژ محل مورد نظر بپردازید تا مانع عفونت به گوش شوید و کودک در هنگام بازی کردن به آن آسیب نرساند.
- برای اطمینان از اینکه سوراخ گوش نوزاد همیشه باز میماند، بهصورت دائم گوشواره را تا ۶ ماه در گوش کودک قرار دهید.
ترفندهای انتخاب گوشواره برای کودکان
اگر گوش نوزادتان را به تازگی سوراخ کردهاید و فرزند شما دارای پوست حساسی است بعد از اینکه گوشوارههای اولیه را خارج کردید، تنها گزینهای که برای او مناسب است انتخاب گوشوارهای از جنس طلا یا نقره است. به دلیل ارزش بالایی که طلای زرد دارد معمولا گوشوارههایی که از جنس طلا هستند خریداری میشوند.
- در هنگام خرید گوشواره طلا توجه کنید گوشوارههایی که پشت آنها تیز است را برای فرزند خود انتخاب نکنید؛ زیرا خرید این نوع از گوشوارهها ممکن است قسمت پیرسینگ شده گوش را زخمی کند.
- گوشوارههایی برای نوزادان و کودکان بخرید که سبک هستند و از خرید گوشوارههایی که دارای سنگ و نگین زیاد هستند خودداری کنید.
- گوشوارههایی برای نوزادان و کودکان انتخاب کنید که دارای قفل چفت و محکم باشند و کودک نتواند قفل آن را به راحتی باز کند.
دسته بندی: دانستنیهای طلا و جواهر, مقالات