بنر بالای صفحه
بنر بالای صفحه
طلا 18عیار: 4,722,500 تومان طلا 24عیار: 6,290,370 تومان
cropped-haghani-logo-png
حقانی

سبد خرید شما خالی است.

سرمایه گذاری با طلا

دانستنی‌های طلا و جواهرمقالات

زمان مطالعه: 5 دقیقه

میزان بازدید: 25

0 نظر

سرمایه گذاری با طلا

یکی از بهترین و کم خطرترین روش‌هایی که می‌توانید برای سرمایه گذاری کردن از آن استفاده کنید، خرید طلا است. در حال حاضر شرایط بد اقتصادی باعث شده است تا سرمایه گذاری کردن برای بسیاری از افراد سخت و پرریسک باشد؛ در نتیجه افراد به دنبال یافتن راهی هستند تا بتوانند با خطر کمتری سرمایه گذاری کنند. همین موضوع باعث شده است تا افراد زیادی به دنبال سرمایه گذاری با طلا باشند. اما آیا تمامی کسانی که به منظور سرمایه گذاری کردن طلا خریداری می‌کنند، می‌توانند در نهایت به خواسته دلخواه خود برسند؟ آیا سرمایه گذاری از راه خرید طلا همیشه می‌تواند سوددهی داشته باشد؟ کدام یک از روش‌های سرمایه گذاری به وسیله خرید طلا بهتر است؟

این موارد تنها چندین گزینه از سوالاتی هستند که قصد داریم در این مقاله به آن‌ها پاسخ دهیم؛بنابراین اگر به دنبال یافتن پاسخ سوالات ذکر شده و کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با سرمایه گذاری در طلا هستید، مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

[elementor-template id=”85814″] 

 

چگونه در بازار طلا سرمایه گذاری کنیم؟

بازار طلا را می‌توان یکی از بازارهای پرسود در سراسر دنیا دانست‌. بنابراین سرمایه گذاری از راه خرید طلا تنها به کشورمان ایران محدود نمی‌شود. شما در هر کجای جهان که باشید می‌تواند با این روش دارایی‌های خود را حتی چندین برابر کنید.

هنگامی که سخن از سرمایه گذاری با طلا می‌شود، سوالات بسیاری در ذهن شنوندگان ایجاد می‌گردد. یکی از سوالات مهمی که مطرح می‌شود این است که چگونه در بازار طلا سرمایه گذاری کنیم؟ در واقع این افراد دوست دارند، بدانند چگونه باید در این عرصه فعالیت کنند که ضرر و زیان‌های مالی آن‌ها را تهدید نکند.

خوشبختانه سرمایه گذاری کردن به وسیله طلا روش‌های بسیار متنوعی دارد که در صورت اجرایی صحیح می‌تواند شما را به سود بسیار بالایی برساند. عده‌ای به دنبال خرید انواع مصنوعات طلا و ساخت طلای سفارشی هستند تا بتوانند در مواقع نیاز از آن استفاده کنند.

دسته دیگر سعی می‌کنند با خرید طلای آنلاین همچون شمش طلا، سکه و غیره در این راه موفقیت‌های بسیاری به دست آورند. آنچه که نباید از آن غافل شد این است که تمامی روش‌های سرمایه گذاری با طلا به شرط اجرای درست و اصولی می‌تواند شما را به سود برساند.

[elementor-template id=”53785″]

 

چگونه از سرمایه گذاری در طلا سود کنیم؟

یکی دیگر از سوالات بسیار مهمی که یافتن پاسخ آن می‌تواند افراد را به سمت موفقیت بیشتر سوق دهد این است که چگونه از سرمایه گذاری در طلا سود کنیم؟

در پاسخ به این سوال بسیار مهم باید بگوییم که اگر به دنبال سرمایه گذاری در طلا هستید و می‌خواهید از این راه سود کنید، در ابتدا لازم است تا روش‌های سرمایه گذاری را خوب بشناسید. سپس با توجه به نوسانات قیمت طلا و همچنین شرایط اقتصادی خود تصمیم بگیرید که کدام یک از روش‌های موجود برای شما بهتر است.

این نکته را در نظر داشته باشید که همه روش‌های سرمایه گذاری به وسیله طلا خوب هستند و می‌توانند شما را به سوددهی بسیار بالایی برساند. آنچه که باعث تمایز این روش‌ها نسبت به یکدیگر می‌شود میزان بودجه لازم برای سرمایه گذاری است‌. 

تصویرچند شمش طلا

روش‌های مختلف سرمایه گذاری در طلا چیست؟

یکی از مهم‌ترین نکاتی که باعث می‌شود سرمایه گذاری با طلا نسبت به سایر شیوه‌های سرمایه گذاری محبوبیت بسیاری  یابد، تنوع بالا است؛ در واقع می‌توان گفت سرمایه گذاری کردن به وسیله طلا دارای چندین روش مختلف است که دست شما را در هنگام انتخاب یک روش مناسب کاملا باز می‌گذارد. شما با هر میزان بودجه‌ای که داشته باشید به راحتی می‌توانید با خرید طلا سرمایه گذاری کنید و منتظر برداشت سود بمانید.

تصویر سکه طلا

برای اینکه بدانید بهترین روش سرمایه گذاری در طلا برای شما کدام است، در ابتدا لازم است تا این روش‌ها را خوب بشناسید. روش‌های سرمایه گذاری با استفاده از طلا به شرح زیر است:  

  • سرمایه گذاری با خرید طلا نو و دست دوم 

یکی از متداول‌ترین روش‌هایی که برای سرمایه گذاری طلا توسط عده زیادی اجرایی می‌شود، خرید طلا نو و دست دوم است. در واقع می‌توان گفت این دسته از افراد طلایی را خریداری می‌کنند تا هم از آن برای زیبایی بخشیدن و آراستگی بیشتر استفاده کنند و هم در صورت نیاز آن را بفروشند. لازم به ذکر است خرید طلای دست دوم نیازمند پرداخت هزینه‌ای کم‌تر نسبت به طلای نو است.؛ به همین دلیل است که گفته می‌شود سرمایه گذاری با طلای دست دوم سوددهی بالاتری دارد.

 

  • سرمایه گذاری در طلای آب شده

منظور از طلای آب دیده هر نوع طلایی است که دیگر قابل استفاده نیست و به همین دلیل آب شده است‌. در هنگام فروش این نوع طلا هزینه‌ای بابت اجرت از فروشنده کم نمی‌شود؛ به همین دلیل گفته می‌شود سرمایه گذاری در طلای آب دیده بهترین روش برای سرمایه گذاری با طلا است‌.

تصویر سنگ طلا

  • سرمایه گذاری با خرید سکه

خرید و فروش سکه پارسیان یکی از پرسودترین روش‌های سرمایه گذاری در عصر حاضر محسوب می‌شود. افراد سکه را خریداری می‌کنند، مدتی نزد خود نگهداری می‌کنند و پس از افزایش قیمت آن را می‌فروشند.

در پاسخ به آن دسته از دوستانی که می‌پرسند برای سرمایه گذاری طلا بهتر است یا سکه؟ باید بگوییم که هر دو این روش‌ها خوب هستند و بستگی به میزان بودجه شما دارند؛ در واقع می‌توان گفت هر چه شما در هنگام سرمایه گذاری با طلا یا سکه بودجه بیشتری داشته باشید، سود بیشتری نیز برداشت خواهید کرد.

 

  • سرمایه گذاری طلا در بانک

اگر به دنبال یکی از کم ریسک‌ترین روش‌ سرمایه گذاری با طلا هستید، سرمایه گذاری طلا در بانک گزینه بسیار مناسبی است.

این روش سرمایه گذاری در بلند مدت سود بسیار زیادی خواهد داشت و از آسیب دیدن و به سرقت رفتن طلا نیز جلوگیری می‌کند.

تصویر طلا در بانک

  • سرمایه گذاری با شمش طلا

منظور از شمش طلا، طلاهای آب شده با عیار بالایی هستند که در قالب‌های مشخصی ریخته شده و ارزش بین المللی دارند. اگر چه سرمایه گذاری با این شیوه سوددهی بالایی دارد اما متاسفانه با بودجه‌های کم نمی‌توان شمش خریداری کرد.   

تصویر شمش طلا

کدام نوع طلا برای سرمایه گذاری بهتر است؟

حالا که با انواع طلا برای سرمایه گذاری آشنا شدید، ممکن است این سوال در ذهن شما شکل بگیرد که کدام نوع طلا برای سرمایه گذاری بهتر است؟

 در پاسخ به این سوال مهم باید بگوییم که بهترین نوع طلا برای سرمایه گذاری، طلای آب شده است. چرا که محافظت از این نوع طلا ساده‌تر و آسان‌تر است. نرخ رشد بالایی دارد. همچنین در هنگام فروش هزینه‌ای بابت اجرت از آن کم نمی‌شود. علاوه بر این شما با هر میزان سرمایه‌ای می‌توانید این نوع طلا را خریداری کنید. 

معایب سرمایه گذاری در طلا

سرمایه گذاری در طلا نیز همچون سایر روش‌های سرمایه گذاری دارای معایبی است که بی‌توجهی به آن می‌تواند موجب ضرر و زیان‌‌های اقتصادی شما شود. برخی از مهم‌ترین معایب سرمایه گذاری در طلا به شرح زیر است:

  • این روش سرمایه گذاری دیر بازده است.
  • حفظ طلا در برابر سرقت و آسیب‌های احتمالی ممکن است در برخی شرایط سخت باشد.
  • در صورت خرید طلا از فروشگاه‌های غیر معتبر امکان خرید طلای تقلبی وجود دارد.
  • کارمزد و اجرت طلا در هنگام خریدهای سنگین بسیار به چشم می‌خورد.   

چگونه طلا بخریم که ضرر نکنیم؟

اگر چه سرمایه گذاری با طلا به عنوان یکی از کم ریسک‌تربن و همچنین بهترین روش‌های سرمایه گذاری در نظر گرفته می‌شود؛ اما این بدین معنی نیست که شانس ضرر کردن در این روش صفر است.

برای اینکه بدون بدون ضرر طلا خریداری کنید، لازم است تا نکات زیر را در نظر بگیرید:

  • حالا که می‌خواهید از طلا برای سرمایه گذاری کردن استفاده کنید، بهتر است سراغ طلاهای بدون کارمزد و حق ویترین بروید. در چنین شرایطی خرید طلا دست دوم نیز می‌تواند ایده بسیار مناسبی باشد.
  • زمان خرید طلا نقش بسیار زیادی در سود یا ضرر کردن شما دارد. بهترین زمان برای خرید طلا زمانی است که میزان عرضه از تقاضا بالاتر باشد. در چنین شرایطی می‌توانید طلا دلخواه خود را با هزینه‌ای پایین‌تر خریداری کنید.
  • اگر قصد ندارید از طلای خریداری شده برای آراستن خود استفاده کنید، به هیچ عنوان سراغ طلاهای نگین‌دار نروید. چرا که این دسته طلاها اصلا مناسب سرمایه گذاری نیستند. به عبارتی می‌توان گفت اگر چه در هنگام خرید این نوع طلا‌ها هزینه نگین محاسبه می‌شود اما در هنگام فروش هزینه‌ای بابت نگین به شما پرداخت نخواهد شد. 

جمع بندی

در این مقاله درباره سرمایه گذاری با طلا صحبت کردیم و اطلاعاتی را در رابطه با این موضوع در اختیار شما قرار دادیم. همان گونه که پیش‌تر نیز اشاره کردیم خرید طلا یکی از بهترین روش‌ها برای سرمایه گذاری و کسب سود بدون دردسر است. اما این روش همیشه برای شما سوددهی نخواهد داشت. به عبارت دیگر اگر شما در هنگام خرید طلا نوسانات بازار را در نظر نگیرید، قطعا این روش سرمایه گذاری نمی‌تواند شما را به سود دلخواه‌تان برساند. حتی ممکن است ضرر هم کنید.

نکته دیگری که در هنگام خرید انواع طلا نباید از آن غافل شد این است که انتخاب یک گالری طلا معتبر می‌تواند نقش بسیار زیادی در تهیه طلا با کمترین هزینه ممکن داشته باشد. یکی از بهترین طلا فروشی‌هایی که در این زمینه فعالیت دارد، گالری طلا و جواهرات حقانی است. این مجموعه امکان خرید طلا بدون نیاز به حضور فیزیکی از راه اینترنت را برای علاقه‌مندان فراهم کرده است.

نظرت در مورد این مطلب چیه؟